MIKROSKOOPPIAUTOMAATIO

Mikroskopointityön automatisointi lisää tehokkuutta ja tuottavuutta monin tavoin. Mikroskoopin XYZ-akselien motorisoinnin ja NIS-Elements-ohjelman ansiosta mikroskooppityöskentely on sujuvampaa ja nopeampaa. Motorisoidun mikroskoopin näytepöydän ja motorisoidun fokusoinnin ohjaaminen käy kätevästi joystickin avulla tai NIS-Elements -kuva-analyysiohjelmalla.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman laadukkaita Märzhäuser- ja Prior-työvälineitä mikroskopoinnin motorisointiin ja automatisoimiseen.

Moottoripöydät

Märzhäuser SCAN 100 x 100 motorized stage

Saatavilla on eri kokoisia moottoroituja mikroskooppipöytiä eri mikroskooppimalleille. Motorisoidun stagen avulla liikkuminen näytteen eri alueilla käy helposti ja nopeasti ja esimerkiksi stitching-toiminto (useampi kuva yhdistetään reunoistaan yhdeksi suuremman alueen kuvaksi) hoituu NIS-Elements -ohjelmalla automatisoidusti.

Fokuksen motorisointi

Märzhäuser MFD motorized focus

Fokusmoottori kiinnitetään mikroskoopin fine focus -yksikköön. Motorisoitu fokusointi on tehokas työkalu ja ehdoton apuväline esim. EDF-kuvantamisessa (Extended Depth of Focus), jossa näytteestä otetaan kuvia useammalta fokustasolta ja yhdistetään kuvat yhdeksi all-in-focus -kuvaksi.

NIS-Elements Extended Depth of Focus

Ohjausyksikkö ja joystick

Märzhäuser joystick

Ohjausyksikkö voi olla erillinen yksikkö tai PC:n sisälle asennettava ohjauskortti. Eri malleja riippuen motorisoitujen akselien määrästä (1-4).

Motorisoituja toimintoja ohjataan ergonomisella joystickillä.

Märzhäuser-logo Prior-logo

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisätietoja

osio vaihtuu
Stereomikroskoopit-sivulle Materiaalimikroskoopit-sivulle Automaatio-sivulle
Mikroskooppitarvikkeet-sivulle Mikroskooppikamerat-sivulle Kuva-analyysi-sivulle
Jason yhteystietoihin
osio vaihtuu
Jaso Oy
Tuulimyllyntie 4
14200 Turenki
y-tunnus: 1057298-5
Puhelin: 03 68 78 797
e-mail: jaso@jaso.fi
Tietosuojaseloste

osio vaihtuu